Tietosuojaseloste

 

Tässä tietosuojaselosteessa kerrotaan, mitä henkilötietoja Petra Schulze Steinen viestintä- ja markkinointirekisteriin kerätään ja miten niitä käsitellään. Tietosuojasi on meille tärkeä. Jos mieleesi tulee kysymyksiä, voit aina olla meihin yhteydessä.
 
Kuka on rekisterinpitäjä ja keneen voit olla tarvittaessa yhteydessä?

REKISTERINPITÄJÄ: Petra Schulze Steinen 
OSOITE: Petrataan Eurovaalikampanja, c/o Piiritoimisto Apila, Näsilinnankatu 23 A 1, FIN- 33210 Tampere 
E-MAIL: info@petrataan.fi 
 
Mitä henkilötietoja käsitellään ja miksi?

Käsittelemme seuraavia sinulta saamiamme henkilötietoja:
Nimi
Yhteystiedot
Asuinalue
Osallistumishalukkuus vaalityöhön
Suostumus henkilötietojen käsittelyyn
 
Henkilötietoja käytämme Petra Schulze Steinen ja Petra Schulze Steinen eurovaalikampanjatiimin viestintä-, kampanjointi- ja markkinointitoimenpiteisiin.
Käsitellyt henkilötiedot on kerätty sinulta itseltäsi, ja käsittelemme niitä antamasi suostumuksen perusteella. 

 

Kuka tietoja käsittelee ja siirretäänkö niitä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle?

Henkilötietojasi käsittelee ensisijaisesti Petra Schulze Steinen ja hänen eurovaalikampanjatiiminsä. 
Lisäksi henkilötietoja voivat käsitellä Petra Schulze Steinen internetsivujen ylläpitoon osallistuvat henkilöt.
Lisäksi henkilötietoja saatetaan väliaikaisesti käsitellä Googlen G Suite -palvelussa.

Uutiskirjelähetykset toteutetaan Wix.com Ltd:n pilvipohjaisilla palveluilla. 

Wix.com Ltd ja Google ovat liittyneet mukaan EU-komission hyväksymään Privacy Shield -järjestelyyn. Lisätietoja Wix Ltd:n tietosuojakäytännöistä saat täältä ja Googlen tietosuojakäytännöistä täältä.

 

Kuinka kauan henkilötietoja säilytetään?

Henkilötietojasi säilytetään enintään siihen asti, kunnes peruutat suostumuksesi niiden käsittelyyn. Suostumuksen peruuttamisen jälkeen henkilötiedot poistetaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään kuukauden kuluessa. 

 

Mitä oikeuksia sinulla on?

Voit milloin tahansa pyytää meitä:
- vahvistamaan, käsittelemmekö sinua koskevia henkilötietoja, sekä pyytämään niistä kopion
- korjaamaan mahdolliset virheelliset henkilötietosi
- poistamaan henkilötietosi
- rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä
 
Tässä kohdassa tarkoitetut pyynnöt voit tehdä sähköpostitse info@petrataan.fi 
 

Mikäli et ole tyytyväinen pyyntösi perusteella tekemäämme ratkaisuun tai olet sitä mieltä, että tietosuojaan liittyviä oikeuksiasi on loukattu, voit tehdä valituksen paikalliselle tietosuojaviranomaiselle. Suomessa tietosuojaviranomaisena toimii tietosuojavaltuutettu. (https://tietosuoja.fi/etusivu)

 

Muutokset tähän tietosuojaselosteeseen
Tätä tietosuojaselostetta voidaan päivittää aika ajoin esimerkiksi lainsäädännön muuttuessa. Tämä tietosuojaseloste on viimeksi päivitetty 11.01.2019. 
 
info@petrataan.fi