top of page

Myös Riitta Haapala ja Petra Schulze Steinen Valkeakoskelta lähtevät ehdolle eduskuntavaaleihin

Pirkanmaan Kristillisdemokraatit on nimennyt valkeakoskelaisen Riitta Haapalan yhdeksi eduskuntavaaliehdokkaakseen. Riitta Haapala on varhaiskasvatuksen opettaja, ammatillinen opettaja, JUKO ry:n luottamusmies. Kristillisdemokraattien toiminnassa hän on naisten puheenjohtajistossa, puoluevaltuutettu ja piirihallituksen tehtävissä. Valkeakoskella hän on ollut kolme kautta kaupunginvaltuutettuna. Nyt hän on ryhmänsä 1. varavaltuutettu sekä sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsen.


Pirkanmaan keskustan piirihallitus on puolestaan asettanut ehdolle valkeakoskelaisen Petra Schulze Steinenin, joka työskentelee Suomen Keskustan puheenjohtajan ja puoluejohdon EU-neuvonantajana virkavapaalla Euroopan keskuspankin työstään. Schulze Steinen on Pirkanmaan aluevaltuutettu, Pirkanmaan keskustan piirihallituksen jäsen ja LähiTapiola Loimi-Hämeen hallituksen jäsen. Hänet valittiin juuri Sääksmäen seurakunnan kirkkovaltuustoon.


Aiemmin ehdokkaiksi on Valkeakoskelta eri puolueista nimetty Joni Kumlander (sd.), Auri Saarelainen (ps.), Pauli Kiuru (kok.) ja Anna Kontula (vas.).


Eduskuntavaalit järjestetään keväällä 2023. Ennakkoäänestys on 22.–28. maaliskuuta ja varsinainen vaalipäivä 2. huhtikuuta.


Juttu on julkaistu Valkeakosken Sanomissa 22.11.2022: https://www.valkeakoskensanomat.fi/uutiset/art-2000009214865.html20 katselukertaa

Comments


bottom of page