top of page

Juuri nyt äärilaitojen repivän retoriikan sijaan tarvitaan maltillista asiantuntijaa

Päivitetty: 31. maalisk. 2023Juuri nyt äärilaitojen repivän retoriikan sijaan Suomi tarvitsee maltillisen keskustan voimaa.


Suomen talous on saatava kuntoon – leikkauksiakin on tehtävä. Se on välttämätöntä! Emme kuitenkaan saa unohtaa kaikkein heikoimmassa asemassa olevia, koska ihmisten eriarvoistuminen on myrkkyä kehitykselle. Kustannusten, korkotason ja energiahintojen noustessa on varmistettava, että kukaan täällä Suomessa – perheet, opiskelijat, eläkeläiset – ei joudu kohtuuttomasti tinkimään elämisen tasostaan.


Meidän on kaikin keinoin panostettava talouskasvun ja työllisyyden lähteisiin – koulutukseen, tutkimukseen ja kehitystyöhön. Suomessa on saatava tuottavuus nousuun. Jos meillä ei ole yrittäjiä, jotka luovat työpaikkoja, meillä ei ole verotuloja, joilla hyvinvointia pidetään yllä.


Valtiontalouden tasapainottaminen seuraavien kahden vaalikauden aikana on massiivinen urakka. Vasemmalla uskotaan hurjan talouskasvun kuittaavan menot. Se ei ole realismia. Vastaavasti ei realismia ole oikealla Kokoomuksen ehdottamat 6 miljardin leikkaukset (Sipilän hallitus käänsi talouden kelkan 3 Mrd leikkauksilla). Tukemani Keskustan linja on realistisin – yhdistelmä kasvua, leikkauksia ja haittaveroa. Vain velaksi ei taloutta voida hoitaa.


Tulevalla vaalikaudella on odotettavissa monimutkaisia EU-asioita, joissa ratkaisut tulevat olemaan vaikeita.


Nyt on oikea aika äänestää Keskustaa – Keskusta ei voi lähteä hallitukseen nykyiseltä pohjalta. Mielipide-erot ovat liian suuria. Keskustan ei tule lähteä minkään väriseen hallitukseen, ellemme näissä vaaleissa saa riittävän vahvaa valtakirjaa kansalta.


Siksi Keskusta on nyt äänestäjälle strategisesti oikea valinta. Olen oikea valinta erityisesti sinulle, joka etsit Keskusta-oikeisto-akselilta maltillista mutta rohkeaa osaajaa, joka pystyy ja jaksaa perehtyä asioihin ja laittaa itsensä likoon tulosten saavuttamiseksi.


On koko Suomen etu äänestää nyt Keskustaa. Ole rohkea!


62 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page